Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük kedves Vásárlóinkat!

A Plusz Unio Kft. Baja és vonzáskörzetének egyik legnagyobb és dinamikusan fejlődő ital, élelmiszer és vegyiáru kiskereskedelmi vállalata, mely eddigi több mint 20 éves (1995-ben alapított) működése során komplex értékláncot alakított ki, illetve az ellátási lánc egyik fontos szereplőjeként, a végfogyasztók magas szintű kiszolgálása mentén optimalizálta folyamatit. A vállalat menedzsmentje több évtizedes szakmai múltra tekint vissza, mely széles és mély ismeret szintén elősegítette a vállalat fejlődési pályájának megőrzését, illetve a több millió értékesített ital, élelmiszer és vegyiáru értékesítésével párhuzamosan vásárlóink maximális elégedettségét.

Vállalatunk felismerve az online értékestésben rejlő, a végfogyasztók még magasabb szintű kiszolgálását lehetővé tevő kényelmi funkciókat, működésünket kiterjesztettük az online kereskedelem területére. Az online térben történő megjelenéssel párhuzamosan, folyamatosan törekszünk az értékesített termékkörök kiterjesztésére, illetve bővítésére, a legkedvezőbb árképzés mellett.

Vállalatunk stabil beszállítói háttere garantálja a forgalmazott termékek rendelkezésre állását, minőségét, illetve a legkedvezőbb árképzést, melyek az elmúlt több mint 20 évben is hozzájárultak vásárlóink maximális elégedettségéhez.

 

Bajai ital, élelmiszer és vegyiáru diszkont házhozszállítással

A bajai ital, élelmiszer és vegyiáru boltunk Baja településének és vonzáskörzetének egyik legnagyobb ital, élelmiszer és vegyiáru kiskereskedelmi egysége, ahol több mint 20 éve állunk vásárlóink rendelkezésére. Az üzlet az évek során számos bővítésen esett át, az ital, élelmiszer és vegyiáru értékesítésére szolgáló eladótér és raktár a többszörösére nőtt.

 

Üzemeltető

Cégnév : Plusz Unio Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye : Magyarország (HU) 6500 Baja, Dózsa György út 97.
Cégjegyzékszám : 03-09-103538
E-mail elérhetőség: info@italkapu.hu
Telefonos elérhetőség: +36 30 9253408
Adószám: 11371274-2-03

 

 

Legyen Ön is a több ezer elégedett vásárlóink között, élvezze az online italrendelés minden előnyét.

Kellemes vásárlást kíván a Főnixonline csapata.